ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Ο εκτιμώμενος χρόνος αποστολής κυμαίνεται μεταξύ 2-7 εργάσιμων ημερών, από την ώρα που θα λάβετε το αντίστοιχο email επιβεβαίωσης, ανάλογα πάντα και με την διεύθυνση αποστολής.

Μια περίοδος υψηλής κίνησης θα μπορούσε να επηρεάσει τον χρόνο αποστολής. 

Παραδόσεις προϊόντων γίνονται τις καθημερινές, με εξαίρεση τις αργίες. Τα σαββατοκύριακα δεν γίνονται παραδόσεις.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Όλες οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

Παράδοση στην κατοικία σας ή σε εναλλακτική διεύθυνση: τα έξοδα αποστολής είναι 3€. Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 50€.

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες σχετικά με την επιστροφή παραγγελιών. 

ΠΩΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Οι επιστροφές προϊόντων θα γίνονται κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημά μας στην ηλ. διεύθυνση support@electrohares.gr εντός 10 ημερών. Τόσο το προϊόν όσο και η συσκευασία του πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση.

ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ;

Αν αλλάξατε γνώμη για την αγορά σας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει εσάς. Αν το λάθος είναι δικό μας, αν, για παράδειγμα, παραλάβατε λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν εμάς. Το κόστος της αντικαταβολής δεν επιστρέφεται.

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Μπορείτε, αν θέλετε, να επιστρέψετε ένα προϊόν στο φυσικό μας κατάστημα. Τα έξοδα μεταφοράς και αντικαταβολής ΔΕΝ επιστρέφονται.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 20 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν. Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε. Προσοχή, τα έξοδα αποστολής, επιστροφής και αντικαταβολής ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή χρημάτων.